Čas izdaje WoW Classic Phase 5 - pot do Ahn’Qiraja se začne 28. julija

wow classic phase 5 release time path ahn qiraj starts july 28

World of Warcraft Postepene posodobitve Classic še vedno potekajo, zdaj pa smo na predvečer MMORPG 'S Phase 5, ki bo predstavil dogodek Ahn'Qiraj in napadal skupaj z novim plenom in stopnjo 0,5. Čas izdaje WoW Classic Phase 5 je določen za 28. julij ob 9:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST - tik ob tedenski ponastavitvi racije.



S to izdajo se začenja vojni napor Ahn’Qiraj, ki sčasoma pripelje do otvoritve napadov Ruins of Ahn’Qiraj za 20 igralcev in napadov Ahn’Qiraj s 40 igralci. Vojni napor bodo imeli igralci iz obeh zavezniških in hordskih frakcij, ki prispevajo gradiva za strežniški cilj, kar bo odprlo dve različici napadov.



Posledično bo prišlo do zamude med izstrelitvijo 28. julija in samim odpiranjem napadov. Čas se bo razlikoval glede na to, kako aktivno si vsak strežnik prizadeva za vojna prizadevanja, toda Blizzard pravi, da je najzgodnejše iskanje lahko 'nekaj več kot teden dni' po začetku 5. faze.

Lahko preverite uradno objava na forumu za več podrobnosti o uvajanju.



Čas izdaje WoW Classic Phase 5

Posodobitev 5. faze je ob tedenski ponastavitvi napadov 28. julija ob 9:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST