Začetek prodaje v parni zimi - tukaj začnejo veljati prihranki

steam winter sale start time here s when savings bonanza goes live

Naslednja prodaja Steam-a bo kmalu začela delovati, vendar hitreje ne bo prišla, če boste še naprej osveževali stran trgovine. The Datum začetka parne zimske prodaje je določen za 19. december - manj kot 24 ur od trenutka, ko se ta zgodba začne objavljati - tako, da če si želite ogledati nekaj večjih iger, da bi prihranili nekaj denarja, vam ni treba več čakati.



Zimska prodaja Steam bo na sporedu 19. decembra 2019 ob 10:00 PST / 13:00 EST / 18:00 GMT. To je isti čas, ko se trgovina Steam vedno posodablja, tako da lahko to uro v mislih vložite za ko pride naslednja prodaja. (Ali znova poiščite Google, še vedno bomo tu.)



Valve je uradno napovedal, da prodaja prihaja, vendar ne vemo, v kakšni obliki bo. Valve se je na splošno oddaljil od bolj neumnih promocij preteklih let in nedavnih prizadevanj, kot je Velika nagrada Steam so bili bolj zapleteni kot zabavni. Vsaj od velikega lahko računate na cel kup prihrankov 4X igre ponižno igre v prostem teku .

Videli boste tudi rezultate glasovanja igralca za Nagrade Steam začnejo se 19. decembra. Med nominiranci za igro leta za uporabnike Steama letos spadajo Sekiro: Shadows Die Twice, Resident Evil 2, Star Wars Jedi: Fallen Order, Destiny 2 in Devil May Cry 5.