Call of Duty: Čas izdaje Warzone - uradno odštevanje se je začelo

call duty warzone release time official countdown has begun

9. marec 2020Activision in Infinity Ward sta z novim napovednikom uradno predstavila Call of Duty: Warzone.



Activision in Infinity Ward sta končno uradno objavila Call of Duty: Warzone, potem ko so podjetja v zadnjih nekaj tednih odprto skrivnost podpirala s 'subtilnimi' dražljivkami. Zdaj zavihek z razvrščenimi v Call of Duty: Modern Warfare Glavni meni je dobil odštevanje in predlaga, da je čas izdaje Call of Duty: Warzone manj kot 24 ur.



Če zaženete Modern Warfare in se pomaknete do tistega ne tako skrivnostnega zavihka z razvrstitvami, si lahko ogledate, kako se časovnik sam označi. Trenutno odštevanje bo 10. marca ob 8:00 PDT / 11:00 EDT / 15:00 GMT doseglo nič. Takrat boste lahko prešli v način bitke Royal Royale Modern Warfare. Novi igralci bodo lahko samostojno brezplačno Warzone prenesli ob 12:00 PDT / 15:00 EDT / 19:00 GMT.

Nov napovednik, objavljen tik po začetku odštevanja, v bistvu potrjuje vse, kar smo videli že zgodaj Call of Duty: Warzone igranje pušča. Battle royale bo vseboval tekme do 150 igralcev v samostojnih, dvojnih in trio načinih, na zemljevidu pa bo kombinacija znanih zemljevidov Call of Duty in novih lokacij, tako kot v načinu Blackout Ops 4 Blackout.



Spodaj si lahko ogledate uradni napovednik.

Svet Battle Royale igre bo kmalu dobil glavnega novega kandidata, videli pa bomo, kako se je končno izkazalo zelo kmalu.